Sfaturi la alegerea unei huse carte de Iphone 7

Fiecare dintre noi are o relatie speciala cu telefonul sau. Ne insoteste oriunde si daca se intampla sa il uitam undeva ne simtim pierduti. Inca nu ne-am dat seama daca relatia asta atat de stransa este un aspect pozitiv sau nu al vietii noastre. Pentru ca ne dorim o relatie cat mai indelungata cu telefonul nostru incepem sa ne gandim la tot felul de modalitati de protectie si reducere a gradului de uzura in timp. Prima data ne luam folie pentru protectia ecranului de zgarieturi.

Alegerea foliei este simpla: normala sau de sticla. Cea de sticla este mai buna pentru ca tine mai mult in timp si protejeaza telefonul si de cazaturi. In loc sa se sparga ecranul, se va sparge folia si va cere o inlocuire care este mult mai iefitna decat ecranul in sine.

Pentru restul aspectului exterior al noului tau telefon, vei cauta o husa. Ce fel de husa? Iti recomandam o husa carte de Iphone 7. Husa de tip carte este o alegere foarte buna daca adori aspectul de carte de buzunar si vrei sa acoperi inca o data ecranul, deci dubla protectie pentru ecranul tau. De asemenea, iti va fi usor sa raspunzi la telefon in autobuz sau in alte locuri unde ai mainile ocupate.

De ce aspecte trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi o husa de telefon?

Atentie la butoanele de volum

La alegerea husei pentru telefonul tau, trebuie sa o probezi si sa vezi daca iti va fi usor sa folosesti butoanele de volum. Este esential sa nu cumperi o husa dintr-un material dur, care sa nu raspunda la impuls atunci cand vrei sa modifici volumul soneriei sau volumul de redare al muzicii pe telefonul tau.

Materialul conteaza

Materialul husei carte de Iphone 7 este foarte important. Un material moale este de dorit pentru ca husa sa fie usor de manevrat si curatat. Husa trebuie sa fie usor de curatat si de montat pe telefon. Poti alege intre urmatoarele materiale: piele, plastic, cauciuc sau chiar metal. Un material mai rezistent ca plasticul sau metalul iti va asigura durabilitate pe cand pielea sau cauciucul pot parea mai elegante si mai delicate la atingere.

Intretinerea husei tale

Atunci cand iti cumperi o husa este important sa te gandesti si la intretinerea husei. In timp se vor aduna scame, praf, reziduuri si va trebui sa le cureti in mod eficient. O husa din piele nu trebuie curatat niciodata cu spirt sau alcool pentru ca retine substanta si este inflamabila. Este de preferat sa o cureti cu apa calda si un sapun cu glicerina.