Cumpara o husa rezistenta pentru iphone 6

Nu este un secret ca factorul estetic joaca un rol important atunci cand o persoana doreste sa isi ia o husa pentru telefon, fiind probabil primul lucru care este observat de catre un cumparator, dar daca din diverse considerente decideti sa achizitionati o husa rezistenta pentru telefon, atunci sunt si alti factori care trebuie sa fie luati in calcul, factorul estetic ocupand un loc secundar sau posibil chiar sa fie afectat de acest lucru.

Din fericire aveti posibilitatea de alege din mai multe categorii de huse atunci cand va uitati dupa o husa rezistenta iphone 6, de asemenea exista o multitudine de marci, de la firme mai cunoscute sau mai putin cunoscute, precum si o multitudine de stiluri.

Daca husele din silicon ofera un profil cat mai mic si invelesc perfect telefonul, facand si accesarea functiilor sale usoara, ele nu ofera poate intotdeauna nivelul de protectie cautat. Astfel, puteti lua in considerare alte tipuri de huse cum ar fi: huse de tip carte, huse rugged, sau din plastic dur.

Husele de tip carte acopera ambele parti ale telefonului, arata ca un portmoneu, pot fi din piele sau imitatie de piele, si reprezinta o optiune care ofera atat protectie sporita, cat si un design atragator, datorita aspectului de piele. Insa, acestea s-ar putea sa nu acopere toate partile telefonului, astfel acesta va fi susceptibil sa fie afectat de apa sau praf, acestea putand intra in diferitele porturi sau spatii. Pentru o mai buna protctie, diverse modele de huse de tip carte pot include materiale rigide sau care sa absoarba socurile. Este importanta si inchiderea la aceste modele, ea putand fi magnetica, care este cea mai aspectuoasa dar care poate nu ofera aceeasi siguranta ca cele elastice sau cu capsa.

Putem spune despre husele de tip rugged din start ca nu sunt neaparat cea mai estetica alegere, toata aceasta protectie pe care o ofera venind cu costul de a face telefonul sa arata mult mai masiv, peirzandu-si liniile elegante. De obicei acestea sunt facute din material cauciucat, asigurand si o buna priza a telefonului. Dezavantajul este ca pot face accesul la anumite butoane mai greoi, insa ofera si o anumita protectie la apa.

O alta opriune foarte buna pentru o husa rezistenta iphone 6 o reprezinta cele din plastic dur, acestea va ofera siguranta ca in cazul in care scapati telefonul acesta va supravietui, si la multe din modele ele ofera aceasta protectie fara sa ofere un aspect prea inestetic telefonului, din contra ele pot arata chiar bine, cu un design atractiv. Ca materiale de constructie ele pot fi facute din policarbonat in combinatie cu un strat de silicon la interior, pentru a absorbi socul.

Unul din principalele motive pentru care o parte din utilizatori aleg sa nu isi ia o husa pentru telefon este acela ca ea adauga masa telefonului si il fac mai putin manevrabil sau estetic, astfel daca doriti sa achizitionati o husa rezistenta este bine sa va asigurati ca ea nu cantareste prea mult si telefonul poate fi pus usor in buzunar.