Ce trebuie sa stii despre husa rezistenta de Iphone 6

Telefonul ne ocupa o mare parte din timp. Aproape ca am fi in stare sa spunem ca telefonul ne este cel mai bun prieten de la vreme. Intr-o lume intens digitalizata in care suntem tot mai singuri, dar cu nasul mereu in telefon, a avea grija de telefon este egal cu a avea grija sa nu iti ranesti ochii. Adica ai grija de telefon ca de ochii din cap, dupa cum spune o vorba veche romaneasca.

Orice roman isi pastreaza si protejeaza telefonul, doar il are lipit de mana. Orice face, telefonul este de fata sau il ajuta. Parca nici tristetea sau singuratatea nu mai este ce a fost cand ai telefonul cu tine. Atunci cand abia ti-ai cumparat un Iphone 6 pe care il adori, iti dai seama ca daca nu cumperi o husa rezistenta de Iphone 6 nu o sa te bucuri prea mult de el pentru ca nu stii cum, dar iti zgarii telefoanele in moduri misterioase.

Ce inseamna o husa rezistenta de telefon?

O husa rezistenta de Iphone 6, de exemplu, trebuie sa fie rezistenta la socuri pentru a-ti proteja telefonul cand il scapi din greseala pe gresie, parchet, asfalt sau chiar ciment. Materialul conteaza foarte mult. Exista o multime de materiale pentru huse, dar husele de sticla sunt faimoase pentru rezistenta lor indelungata. Pe de alta parte o husa rezistenta ar trebui sa fie una care sa nu se deterioreze odata cu timpul cum fac unele materiale. Unele materiale se murdaresc si se zgarie foarte repede. Aviz celor care au capse la buzunarele blugilor si isi introduc si scot des telefonul din buzunare. O husa rezistenta ar trebui sa le dea libertatea de a o baga in buzunare destul de des.

Ce trebuie sa stii despre o husa inainte de achizitie?

Materialul conteaza. Am vorbit deja despre asta.

Forma husei trebuie sa se plieze perfect pe forma telefonului tau, sa fie compatibila cu modelul tau. Nu ai vrea o husa care sa para ca plesneste pe telefon, dar nici una larga din care sa iti pierzi telefonul. Materialul sa fie destul de elastic si moale pentru a se scoate si curata usor, dar destul de dura cat sa nu se rupa atunci cand o scoti.

Atentie la butoane!

Husa trebuie sa permita utlizarea usoara a butoanelor de volum, pornire-oprire.

De asemenea, husa nu trebuie sa acopere difuzorul pentru convorbiri fara probleme.